Keresés
Portálunk balesetet szenvedett
személyeknek szól.

Jogi tanácsadás

Tisztelt Olvasó!

Ön a Karszekertok.hu jogi tanácsadó rovatát kereste fel, ahol lehetősége van email-ben kérdést feltenni a rovat jogi tanácsadójának, Dr. jur. Dr. med. Hantos Ádám ügyvédnek, aki pár napon be belül válaszol Önnek.
Amennyiben a kérdése közérdeklődésre tarthat számot, a kérdést és az ügyvéd válaszát - a levélíró személyes adatai nélkül - megjelentetjük ezen az oldalon. A választ természetesen a megadott email címre is megküldjük.
Amennyiben olyan bizalmas kérdése van, amelyre kizárólag személyes választ vár, kérjük, levelében jelezze.
Kérdését név nélkül is felteheti.

Az e rovatban nyújtott tanácsadás ingyenes.

Kérjük annak figyelembevételére, hogy tekintettel az általában szükségszerűen nem teljes körű adatközlésre, és ennek esetleges pontatlanságaira, valamint a válaszadás terjedelmi korlátaira, a Jogi tanácsadó rovat az esetek többségében nem alkalmas minden szempontból teljes körű jogi vélemény kialakítására. Ennek megfelelően a rovatban megadott válaszok tartalmáért sem az oldalunk, sem az ügyvéd nem vállal felelősséget.

Előre is köszönjük, amennyiben az adott probléma megoldásával kapcsolatos eredményeiről, tapasztalatairól, megelégedettségéről ugyanezen portálon vagy közvetlen E-mail útján beszámol.

Tisztelettel

Online jogi tanácsadás munkatársai

Partnereink
gépjármû szakértõ
advance medical
Soron
©2007-2023 Karszakertok.hu Kft. Minden jog fenntartva!